Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Bebekli Kilise’de temizlik ve dezenfekte!

Bebekli Kilise’de temizlik ve dezenfekte!

Bebekli Kilise’de temizlik ve dezenfekte!

Ibadethanelerde koronavirüs tedbirleri sürüyor
Adana Büyüksehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsaminda 16 Mart 2020 tarihinden itibaren kapatilan ibadethanelerin kontrollü olarak yeniden açilmasinin hemen öncesinde baslattigi temizlik ve dezenfekte çalismalarini sürdürüyor. Bu kapsamda Bebekli Kilise’de temizlik ve dezenfekte gerçeklestirildi. Adana Büyüksehir Belediyesi camilerde ve cemevlerinde de temizlik ve dezenfekte çalismalarini düzenli olarak yapmaya devam ediyor.

 

Salgin hastaligin bulasma hizini düsürmek ve vatandaslarini sagligini korumak amaciyla 74 gün boyunca kapali olan ibadethanelerin açilmasiyla birlikte Adana Büyüksehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Baskanligi ekipleri ibadethanelerde temizlik ve dezenfekteye devam ediyor.

 

Adana Büyüksehir Belediyesi ekipleri Bebekli Kilise’de temizlik çalismasi yapti. Kilise içerisinde ve bahçesinde temizlik yapan ekipler daha sonra ilaçlama ve dezenfekte islemi gerçeklestirdi. Adana Büyüksehir Belediyesi’nin camilerde ve cemevlerinde de temizlik ve dezenfekte çalismalari düzenli olarak sürüyor.


  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı